Boersma Stukadoorswerken » Siergrind voor vloeren

Siergrind voor vloeren

Een siergrindvloer (ook wel epoxyvloer) is een hele sterke en praktische vloer. Deze wordt naadloos gelegd en geeft daarom een rustige uitstraling. Ten opzichte van tegels voelt deze vloer warmer aan. Siergrind kan ook uitstekend over vloerverwarming heen gelegd worden. Er is keuze uit een heel scala van kleuren welke onderling weer gemengd kunnen worden, waardoor u vrijwel altijd een unieke, eigen vloer heeft.

Het belangrijkste onderhoud voor deze vloer is stofzuigen. Met een dikke vacht dweil is hij ook prima vochtig te reinigen. Siergrind kan in ieder gewenst vertrek gelegd worden; bijkeuken, keuken, woonkamer, badkamer, waar u wilt.

Over de vloer kan een beschermlaag aangebracht worden. Een afseallaag. Dit vergemakkelijkt het onderhoud en schoon houden van de vloer. De siergrindvloer is ideaal voor mensen met een allergie. Door de struktuur in het oppervlak houdt hij stof en vuil vast totdat het opgezogen wordt. Ook is het goed bestand tegen de nagels van hond en kat. Kortom een hele praktische en decoratieve vloer.